오징어 실채 볶음 Stir-fried squid thread , 엄마표 요리 Mom's cooking
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오징어실채볶음 |
도시락 반찬으로 최고인 오징어실채볶음을 고추장을 넣고 만들어 볼게요.
I'm going to make stir-fried squid with red pepper paste.
요리재료 - 오징어실채 100g, 간장1, 고추장1, 고춧가루1, 설탕1, 물엿2, 맛술1, 물1
Cooking ingredients - Squid thread 100g, soy sauce 1, red pepper powder 1, red pepper paste 1, sugar 1, starch syrup 2, cooking wine 1, water 1
오징어실채를 먹기좋은 길이로 잘라주세요.
Cut the squid thread into into bite-sized pieces.
기름을 두르지 않은 팬에 약불에서 살짝 볶아 주세요.
Stir-fry lightly over low heat in an ungreased pan.
간장1, 고추장1, 고춧가루1, 설탕1, 물엿2, 맛술1, 물1 로 만든 양념을 팬에 살짝 볶아주세요
Stir-fry the seasoning made of soy sauce1, red pepper paste1, red pepper powder1, sugar1, starch syrup2, cooking wine1, and water1 in a pan.
오징어실채와 볶은양념을 버무린 후 통깨와 참기름을 넣어주면 완성입니다.
Mix the squid thread and stir-fried seasoning and add sesame seeds and sesame oil to complete it.