달콤 짭짤한 콩자반, Sweet and salty bean jaban, Kongjaban

콩자반

 

오늘은 달콤하고 짭짤한 콩자반을 만들어볼게요^^

Today, I'm going to make sweet and salty bean jaban^^


재료- 검은콩200g, 간장 4, 설탕 2, 올리고당 2, 식용유 

Ingredients- 200g black beans, soy sauce 4, sugar 2, oligosaccharide 2, cooking oil


콩을 깨끗이 씻고 3시간 정도 물을 넣어 불려주세요. 

Wash the beans thoroughly and soak them in water for about 3 hour.


냄비에 불린 콩과 물을 그대로 넣어주세요. 

Add the soaked beans and water to the pot as it is.


여기에 껍질이 윤기날 수 있게 식용유 1스푼을 넣고 팔팔 끓여주세요^^

Add 1 tbsp of cooking oil to make the skin shiny and boil it^^


간장 4, 설탕 2, 올리고당 2 넣고 끓이다가 물이 어느정도 줄어들면 

맛있는 콩자반이 완성됩니다.   

4 soy sauce, 2 sugar, and 2 oligosaccharides boil it when the water boils down to certain extent, you can make delicious Kongjaban. 




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