미나리 오이무침 Water parsley seasoned cucumbers, K food recipe, 엄마표요리

미나리 오이무침


미나리 오이무침은 미나리와 오이를 주재료로 하여 간단하게 만들 수 있는 봄에 먹기 좋은 반찬입니다. 
Water parsley cucumber seasoned is a good side dish to eat in spring when you can make it simple with water parsley and cucumbers as the main ingredients. 

재료 - 미나리 200g, 오이 1개, 식초1, 고추장 1큰 술, 고춧가루 2큰 술, 설탕 1큰 술, 다진 마늘 0.5큰 술, 매실액 1 큰 술, 간장 1큰 술, 참기름 1 큰 술, 통깨 1  
Material - 2oog of water parsley, one cucumber, vinegar1, 1 big red pepper paste, 2tablespoons of red pepper powder, a large glass of sugar, 0.5 tablespoons of minced garlic, a large glass of plum juice, 1 tablepoon of soy sauce, 1 tablespoon of seasame oil, Sesame seeds 1 


<조리 방법> 
<how to cook>

오이와 미나리를 세척한 후 먹기 좋은 크기로 썰어 주세요. 미나리는 4cm길이로 썰어주세요. 
Wash cucumbers and water parsley and cut them into edible sizes. Cut the water parsley into 4cm long pieces. 


고추장, 고춧가루, 식초, 설탕, 간장, 다진 마늘, 매실액을 넣고 섞어 양념을 만듭니다. 
Add red pepper paste, red pepper powder, vinegar, sugar, soy sauce, minced garlic, and plum juice to make the seasoning. 


미나리와 오이를 넣고 준비한 양념에 잘 버무린 후, 참기름과 통깨를 뿌려주면 완성됩니다. 기호에 따라 양파나 당근을 채 썰어 넣어주면 더 좋아요. 
Add water parsley and cucumbers, mix well with the prepared seasoning, and sprinkle with sesame oil and sesame seeds to complete it. It's better to slice and add onions or carrots to your liking. 


봄철 입맛을 사로잡는 미나리오이무침은 삼겹살과 함께 곁들여 먹으면 더욱 좋아요. 
Minari cucumber seasoned, which captivates your taste in spring, is even better with pork belly. 

 


  



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