맛있는 김밥 Kimbap, rice roll, 엄마표 요리 Mom's cooking
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| 김밥 |
재료 - 김밥용 김, 햄, 단무지, 시금치, 당근, 계란, 맛살
Ingredients - Kimbap seaweed, ham, pickled radish, spinach, carrot, egg, crab meat
계란을 풀어 소금 간을 하고 계란지단 부치듯이 도톰하게 부쳐주세요.
Beat in the eggs, season with salt, and fry thickly like fried egg garnish.
햄, 맛살은 먹기 좋은 크기로 잘라서 살짝 익혀주고 당근과 오이는 채 썰어서 소금간 약간하고 기름 달군 팬에 익혀주세요.
Cut the ham and crab meat into bite-sized pieces and cook them lightly
Slice carrots and cucumbers, season them with salt, and cook them in oil.
오이 대신 시금치나 부추를 데친 후 소금간해서 무쳐 넣어 주어도 좋아요.
Instead of cucumbers, you can blanch spinach or chives and season them with salt.
단무지만 넣어도 되지만 시판용 김밥 재료에 들어있는 양념된 우엉도 같이 넣으면 더 맛있더라고요.
You can only add pickled radish, but it tastes better if you add seasoned cucumbers in the gimbap ingredients.
모든 재료가 다 준비 되었다면 고슬고슬 지어진 밥에 참기름 맛소금을 적당히 넣어 섞어준 뒤 한 김 식혀주세요.
If you've predpared all the ingredients, mix the cooked rice with sesame oil-flavored salt and cool it down.
김 한장을 깔고 밥을 2/3 넓게 깔아준 뒤 그 위에 오이, 당근, 계란, 햄, 단무지, 맛살을 올리고 꼭꼭 말아주세요.
Spread a sheet of seaweed and spread the rice 2/3 wide, put cucumbers, carrots, eggs, ham, pickled radish, and crab meat on it, and roll the seaweed tightly.
김밥 한줄에 참기름을 살짝 발라주고 빵칼을 이용해서 한 입 크기로 잘라주면 맛있는 김밥이 완성됩니다.
Apply a little seame oil to a roll of gimbap and cut it into bite-sized pieces using a bread knife to complete the delicious gimbap.
